Artikel Depot
Image default
Auto's en Motoren

Over A1 Aanhangwagens

A1 trailer is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van trailers van diverse merken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge eisen van Bovag. Ook voor schadeherstel kunt u bij ons terecht. Wij zijn gevestigd op industrieterrein A1 in De Lutte.

Klanten van LUTTE in de jaren 1920 tot CUSTOM Nadat in 2011 een bedrijf in de buurt failliet ging, zag Paul Briedé een kans. De trotse eigenaar, die sinds 2004 in De Lutte woont, zei: “Ik ben van baan gewisseld en het werkte heel goed.” Nu runt hij een A1-trailer in dit Twentse kerkdorp. De vestigingsplaats is gelegen op het bedrijventerrein A1 aan de A1 van Amsterdam naar De Lutte. Door deze ligging zijn we goed bereikbaar en kunnen we onze klanten ontlasten door snel op hun plek te zijn.

Bünte en DTC lease Door een goede samenwerking met vaste partners kunnen wij voor veel specifieke problemen passende oplossingen bieden. Zo is de A1 trailer een partner van Bunte en DTC Lease. Door samenwerking met Bünte kunnen wij traileronderdelen leveren tegen betaalbare prijzen, zodat A1-trailers tegen een lage prijs gerepareerd kunnen worden. Naast de samenwerking met Bünte werkt A1 Aanhangwagens ook samen met DTC Lease waardoor wij, ook als klanten hun investering willen diversifiëren, voor elke klant een passende oplossing kunnen bieden. Naast de samenwerking met Bunte heeft A1 Aanhangwagens een samenwerking met Oude Egbrink voor de reparatie van verkochte aanhangers. 

https://www.a1aanhangwagens.nl/over-ons/

Gerelateerde artikelen

Een bedrijfslogo laten ontwerpen, wat kost dat?

Tips bij een scootmobiel kopen

Honda motor kopen