Artikel Depot
Image default
Mode en Kleding

Een wasserette met diverse diensten in Rotterdam

Super Wassalon A. Verboom is een wasserette in Rotterdam waar u terechtkunt voor diverse diensten op het gebied van kleding. Van het wassen tot het stomen van uw dagelijkse kleding, maar ook om uw kleding te laten strijken, bent u hier op de juiste plek. Heeft u bijzondere kleding, zoals skikleding, gordijnen, dekbedden of slaapzakken die u wilt laten wassen buiten de deur? Ook dan brengt u dit naar deze wassalon. Bij dit bedrijf weten ze als geen ander hoe belangrijk het bijvoorbeeld is om uw dekbed goed te laten reinigen om schimmels, bacteriën en huisstofmijt te vermijden.

Een complete service voor uw kleding én schoenen

Heeft u kledingstukken of schoenen die een reparatie nodig hebben? Breng deze dan langs bij deze wasserette in Rotterdam. Bij Super Wassalon A. Verboom profiteert u namelijk van een complete service voor zowel uw kleding als schoenen. Door een reparatie uit te laten voeren, hoeft u geen nieuw item aan te schaffen en bespaart u weer geld. Doordat dit bedrijf diverse diensten onder één dak aanbiedt, geniet u hier van een totaaloplossing en hoeft u niet bij meerdere bedrijven langs. Bovendien bent u bij deze specialist zeker van een professionele en snelle service tegen een scherpe prijs.

Maak gebruik van professionele wasmachines

Bij deze professionele wasserette in Rotterdam wordt enkel gebruik gemaakt van de beste wasmachines. Hierdoor blijft de vorm en de kleur van uw kleding langer intact. De deuren van deze wassalon staan van maandag tot en met zaterdag open voor zowel het wassen van uw kleding als voor het uitvoeren van reparaties. Bekijk de actuele openingstijden van Super Wassalon A. Verboom op hun website en kom langs wanneer u dat het best uitkomt. Bij dit bedrijf staan ze voor u klaar op een tijdstip en dag die u schikt! Een afspraak van tevoren maken is bij deze specialist niet nodig.

https://wassalon-rotterdam.nl/