Glamping in Nederland

Dus jullie willen een glamping-vakantie vieren? Goede keuze, want met glamping heb je de perfecte mix tussen het avontuurlijke buitenleven van kamperen en het comfort en gemak van een vakantiehuisje of B&B. Glamping betekent echte vrijheid en nergens naar om hoeven kijken.

Je hoeft alleen nog maar te beslissen wáár jullie willen gaan glampen. Er is een vakantieland dat je zeker niet mag negeren. Het is goed bereikbaar met de auto, je kunt er enorm veel ontdekken. Het heeft prachtige natuur en vriendelijke mensen. Bovendien is het er in de zomer vaak prachtig mooi weer. Dat vakantieland is Nederland.

Doordat vliegen zo goedkoop is, lijkt het normaal te zijn geworden om zo ver mogelijk weg te gaan voor onze vakantie. Maar daardoor missen we al het moois dat ons eigen land te bieden heeft. De prachtig bloeiende Veluwe kan de concurrentiestrijd met de lavendelvelden in de Provence heel goed aan. Stonehenge is leuk, maar “onze” hunebedden zijn fascinerender. En waarom zou je naar Gambia vliegen als je in Zeeland ook prachtige stranden hebt?

Glampings in alle soorten en maten

Ook voor glampers heeft Nederland veel te bieden. Ons land kent enorm veel bijzondere glampings. Al deze glampings voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden je onderdak in goed onderhouden safaritenten of lodges. Maar verschillen zijn er ook. Elke glamping is uniek, met zijn eigen kenmerken en aantrekkingskracht. Sommige liggen aan de kust, zodat je slechts een paar minuten van het strand verblijft. Andere bevinden zich midden in de natuur.

Van Noord-Brabant tot Noord-Holland, van Drenthe tot Zeeland, met glamping in Nederland kun je alle kanten op. Kijk voor het aanbod aan Nederlandse glampings eens op www.glampings.com.

https://www.glampings.com/

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.