Met een Bio Ethanol Tafelhaard meer sfeer in de Horeca

Meer sfeer en gezelligheid met een Bio Ethanol tafelhaard en veiligheid voorop. Met de tafelhaarden van Warmteshop wordt bovenstaand wel bereikt. En ze staan zo mooi in de horeca op de tafel of in de zomer op het terras.

Eenvoudig in gebruik

De tafelhaard hoeft alleen nog maar gevuld te worden met Bio Ethanol vloeistof, eenvoudig de vloeistof in de houder gieten en het keramisch wol neemt de vloeistof op, de kachel kan vervolgens aangestoken worden. Moet de vlam weer gedoofd worden dan hoeft alleen het schuifje dicht worden geschoven.

Geeft geen rommel

Met de Bio Ethanol tafelhaard heeft u verder geen rommel, opspattende vlammen zijn er niet daarom zijn ze veilig in gebruik en zeer veilig voor kinderen en huisdieren. Sommige haarden hebben helemaal glas rondom.

Zet deze tafelhaard bij u in de horeca, restaurant, cafe op de tafel, bar of vensterbank en er ontstaat meteen meer sfeer. En in de zomer kunnen ze op het terras worden neergezet.

Voordelen Bio Ethanol Tafelhaard

  • Eenvoudig te bedienen
  • Veilig in gebruik
  • Sfeerverhogend
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Gezellig in het restaurant, cafe of op het terras
  • Milieuvriendelijk
  • Voldoet aan CE en EN449:2007

De Bio Ethanol haard heeft een mooi design en verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo is er altijd wel een tafelhaard die bij u past. De haarden zijn vervaardig in Europa en voldoen aan de bijpassende normen.

Wilt u een Ethanol Tafelhaard aanschaffen? Bij warmteshop.eu is vast wel een haard naar uw smaak te vinden. Te bekijken via www.warmteshop.eu.

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/bio-ethanol-haarden/

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.