Een Italiaans buffet aan huis

 

 

Heb je een feestje en wil je graag lekker lang tafelen, zonder daar zelf voor hoeven te doen? Een Italiaans buffet een huis is een perfecte oplossing. Enerzijds kies je voor kwalitatief eten dat op authentieke manieren bereid is, anderzijds kun je op deze manier live cooking in je eigen huis ervaren. Met een Italiaans buffet haal je chefkok, heerlijk eten en hoop gezelligheid in huis. Bestl jij bij ons een Italiaans buffet?

 

Verschillende concepten

We hebben verschillende concepten voor een heerlijk Italiaans etentje. Bij alle concepten wordt er gebruikt gemaakt van live cooking. We hebben vaste concepten, maar het is natuurlijk mogelijk om het menu aan te passen. Jij bepaalt wat er op het menu komt, eventueel samen met de gasten die aanwezig zullen zijn. Wat zijn dan de drie mogelijkheden voor een Italiaans buffet? De drie concepten rond het Italiaans buffet aan huis bestaan uit de mobiele pizzeria, onze pastahemel en het exclusieve diner. Bij de mobiele pizzeria bestaat het Italiaans buffet uit verschillende professionele pizzabakkers die op locatie het eten klaarmaken. Daarnaast zijn er verschillende voorgerechten en nagerechten die bij dit concept ingepast kunnen worden zodat er een complete maaltijd aangeboden wordt. Bij het tweede concept, ‘Pasta Heaven’ kun je allemaal verschillende kleine gerechtjes te proeven en te proberen.  Ook dit Italiaans buffet kun je aanvullen met extra voorgerechten en nagerechten. De laatst optie is de kers op de taart, namelijk echt een Italiaans buffet. Het gaat hier om een groot aantal voorgerechten, hoofdgerechten en uiteraard de speciale nagerechten uit de Napolitaanse keuken. Bij dit concept gaan we eerst samen aan tafel zitten zodat jij precies aan kunt geven wat jij op tafel wilt hebben op de speciale avond. Het Italiaanse buffet is wel pas beschikbaar vanaf 10 personen. Maar als jij besluit om een tafel te vullen met heerlijke gerechten van het Italiaanse buffet, dan moet het vast niet moeilijk zijn om eters daarvoor te vinden.Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.